Dizajn

PREDLOŽAK DIZAJNA VAŠE BUDUĆE WEB STRANICE

Što je web predložak?

Ukratko, web predložak Vam može dati ideju o tome kako biste željeli da Vaša stranica izgleda.

Web templates (predložak ili prijedlog dizajna) je samo polazna osnovica i smjernica našim dizajnerima za kreiranje Vaše buduće stranice. Sve slike i tekstovi na predlošcima su stavljeni samo kao primjer, tako da npr.,ako je na predlošku slika nekog kauča, automobila ili nečijeg lica, bez problema se može zamjeniti slikama vaših jela, prostora i slikama apartmana (ako se, recimo, bavite ugostiteljsko-turističkom ponudom), te promjeniti što će stajati u traci izbornika, kako će izgledati zaglavlje (footer) itd.

Nakon što Vam pošaljemo nekoliko prijedloga izaberite jedan od predložaka po Vašem ukusu za koji smatrate da će najviše odgovarati Vašem poslovanju i specifičnim potrebama. U sve predloške ugrađujemo CMS sustav i alate za SEO optimizaciju.

Osim toga, koristimo tzv. HTML predloške, što znači da ih je moguće u potpunosti modificirati i prilagoditi željama klijenta. Ne koristimo gotova besplatna CMS rješenja kao što su Wordpress, Joomla, Drupal, TYPO3 i slično, već sve stranice radimo sami.

PREDNOSTI NAMJENSKI PISANOG KODA U ODNOSU NA BESPLATNA RJEŠENJA:

     LOGO ProBiz cut dark Neusporedivo bolja zaštita stranice od eventualnih napada sa interneta
     LOGO ProBiz cut dark Jednostavnije održavanje i eventualne prepravke na stranici ako se javi potreba za izmjenama.
     LOGO ProBiz cut dark Puno brže učitavanje stranica zbog namjenski pisanog "koda" , pa samim tim i puno bolja pozicija na Google-u, te automatski backup sadržaja stranica
     LOGO ProBiz cut dark Mogućnost dodatnog specifičnog programiranja i jednostavna implementacija u postojeći projekt

STRANICE KOJE RADIMO SU TZV. RESPONSIVE DIZAJNA,  ŠTO ZNAČI DA JE STRANICA VEĆ PRILAGOĐENA GLEDANJU NA PAMETNIM TELEFONIMA, TABLETIMA ILI LAPTOPIMA SVIH VELIČINA.

Predložak za univerzalni dizajn ( START PAKET ) možete pogledati OVDJE

Dizajn web stranica, ProBiz - internet i marketing, Umag, Istra, Hrvatska